2. søndag i advent

Hei alle fine mennesker!

I dag er det 2. søndag i advent, og snøen har tittet frem! Jeg ble så glad da jeg så ut av vinduet mitt i dag tidlig, for dette kom til å bli en superfin dag! Det er så fint når det er snø ute, for da får jeg skikkelig julestemning.

20131208-205454.jpgTil frokost koste jeg meg med et deilig kokt egg, litt te og en brødskive. Men søndagsfrokosten kunne ikke nytes så alt for lenge, for jeg bare måtte ut å leke litt i snøen, og det var like gøy som i fjor!

Men nå kjenner jeg at eksamensnervene kommer snikende på, og kroppen begynner faktisk å bli litt stresset, igjen! Siste eksamen er i faget PC-basert instrumentering og kommunikasjonsnett, dette er en 3 timers eksamen hvor vi kan ha med alle hjelpemiddler. Så i utgangspunktet skal dette være en relativ grei eksamen, men jeg må jo lese litt til. For jeg føler meg ikke klar i det hele, tatt, men det gjør jeg jo aldri før en eksamen.

Nå har jeg akkurat spist deilig ribbe og medisterkaker hos mamma, og attpåtil overrasket hun meg med tilslørte bondepiker til dessert. Tusen takk.

Kjempehyggelig å avslutte helgen på en sånn måte. Nå er jeg klar for ny uke, og siste innspurt før eksamen.

– Silje Agnes