Blodslit.

Heisann!

I dag går det tregt med lesingen. I skrivende stund leser jeg om “innføring i datakommunikasjon“, mens jeg lengter etter vinter, ski og ordentlig ferie. Ikke bare denne “liksomferien” jeg hadde i 1 og en halv dag, men skikkelig juleferie. Foran peisen til mamma med en stor kopp varm kakao, og en koselig julefilm på tven.

lesesiljeHvilken dag er det i dag, fredag, lørdag, søndag, spiller vel egentlig ikke noe rolle, for dagene går jo i et. Er så lei av denne eksamensperioden, er så lei av å lese, skrive, lese, skrive, spise klementin.

Akkurat 7 dager til siste eksamen, kom igjen Silje, snart ferie!

Tror faktisk ikke at jeg gidder å lese noe mer i dag jeg, kanskje senere, men ikke nå. Vil ha godteri, sjokolade, is og kake.

Jaja, sånn er det å være student, man kan ikke alltid ha det morsomt. I hvertfall ikke hvis du har lyst til å bli elektroingeniør. For jeg har innsett at det krever MYE egeninnsats. Det er ikke bare en dans på røde roser, det er til tider et skikkelig slit, og jeg får enkelte ganger lyst til å gi opp. Men samtidig så synes jeg det er så utrolig spennende og interessant. Og dette er sannheten!

Ps: mamma, neste gang jeg kommer på middag, kan jeg få tilslørte bondepiker til dessert?

 

– Silje Agnes

Comments

  1. Post
    Author

Comments are closed.