Feriefølelse!

Hei alle sammen!

siljevaffel

I går hadde jeg eksamen i statistikk og matematikk 2000, og i dag har jeg hatt skikkelig helgefølelse! Helt fantastisk ☺

Gårsdagens eksamen bestod av 7 deloppgaver, hvorav 4 var statistikkoppgaver og de resterende 3 var matematikk. I statistikkdelen skulle vi regne ut forskjellige ting som sannsynlighet, forventning, standardavvik etc. Matmatikkdelen bestod av matriser, egenvektorer, egenverdier, rekker, difflikninger m.m

Aner ikke hvordan det gikk, satt vel ikke igjen med en god følelse, men klarte faktisk ikke å slutte å smile etter jeg forlot eksamenslokalene. For da fikk jeg skikkelig feriefølelse!

Så i dag har jeg bare tatt livet helt med ro! Startet dagen med å sove lenge, drakk en nydelig kopp kakao til frokost. Brukte hele formiddagen min i sofaen foran tven, og i kveld har jeg spilt sjakk. Tro det eller ei, det ble sjakk matt, gitt!

Jeg har også hatt en herlig ettermiddag foran peisen, presterte faktisk å sovne der! Kjempedeilig at jeg bare kan gjøre det jeg selv vil.

I morgen tenker jeg å starte med litt rolig lesing til min siste eksamen i PC-basert instrumentering og kommunikasjonsnett. Men skal vel klare å få presset inn noen timer med kos også skal dere se.

Jeg håper dere har det like bra som meg for tiden, for det er jo snart jul! Venter bare på at snøen skal komme dalene ned, så er alt perfekt!

Vi snakkes snart,

– Silje Agnes