Bacheloroppgave hos Kongsberg Gruppen

Siste semester på elektroingeniørlinjen skriver man en bacheloroppgave. På HiOA har de veldig få ressurser til rådighet, og det resulterte i at vi ble fem personer på samme bachelorgruppe. Høgskolen mangler også plass til alle sine ingeniørstudenter, så vi ble “kastet” ut av bygget. Heldigvis hadde Kongsberg Gruppen kontorplass til fem flittige studenter.

Gruppen min består av Gunnar, Viggo, Vegard, Lars og meg selv, og vi skriver oppgave for Kongsberg Gruppen avdeling Protech Systems.

Kongsberg Gruppen (KOG) har lenge vært en drøm, en milepæl langt inn i fremtiden, og da jeg fikk beskjed om at KOG hadde en oppgave til oss ble jeg kjempeglad. Jeg satt på en måte igjen med samme følelse som jeg har på juleaften. Jeg vet det muligens høres lite jentete ut, å bli så glad for en sånn ting. Men når jeg har lagt inn en så stor innsats, er det ekstremt deilig å få “betaling” for all svetten og strevet som ligger bak 1000 vis av timer med lesing.

Selv om dette er siste semester, kan man ikke slappe av riktig enda. Vi pendler til Kongsberg 4 av 5 dager i uken (KOG støtter oss med togreisen). Det resulterer i lange dager, og lite fritid. Men jeg ser på det som en investering i fremtiden, og jeg har til og med fått oppleve ting jeg aldri ville gjort uten KOG.

Forleden dag fikk vi være med opp på skytebanen.

#Jenterogteknologi