Familiemiddag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinterbekledningen er pakket ned i en bag og en sekk, og bagasjen er sendt avgårde med posten til feltpost Jan Mayen. Ja, ting begynner virkelig å nærme seg med stormskritt og det har gått opp for meg at avreise er på torsdag!

Det var derfor tid for farvelmiddag med hele familien hos Vegard og Marit (min bror og kjæresten hans). De har kjøpt seg en stor leilighet på St. Hanshaugen, og den har blitt superstilig etter at de har pusset den opp. Så i denne råflotte leiligheten hadde de stelt i stand en skikkelig festmiddag. Hvor det ble servert hjemmelaget Canitas som består av pulled pork, mangosalsa, chipotlesalsa, hjemmelaget tortillalefser og mye mer. Dette var veldig hyggelig, og ryktene sier at de holdt på med matlaging hele dagen, gærninger!

Jeg synes det er kjempekoselig med familiemiddager, og familie er viktig for meg. Siden vi nå har blitt eldre og alle har flyttet ut hjemme i fra setter jeg ekstra pris på de gangene vi alle treffes. Uansett om det er over en middag, en øltur eller over Settlers (brettspill). Jeg kunne ikke bedt om en bedre familie og i tillegg til middagen fikk jeg en kindle (lesebrett) i avskjedsgave, jeg ble veldig overrasket og kjempeglad! For en fin familie jeg har, tusen takk for middag og gave!

Søskenflokken består av meg og tre eldre brødre. Eldstemann jobber i Justisdepartementet, tvillingene jobber på partikontoret hos Arbeiderpartiet og hos Fellesforbundet. Jeg er den eneste ingeniøren og jenta, og oppveksten min har kanskje bidratt til at jeg kommer lett overens med gutta.