Farvel jenter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var siste kveld med jentene over før jeg setter kurs mot Jan Mayen. Selv om ikke alle hadde muligheten til å komme var det en fantastisk kveld med tapasaften hos Carin, etterfulgt av en herlig tur på byen hvor vi feiret at Tanja er ferdig med masteroppgaven sin. Jeg er så stolt av dere alle, og så gode jenter skal man lete lenge etter.

I det siste har jeg vært mye sammen med kompisene mine som jeg har blitt kjent med fra studier, livet og langt tilbake i tid. Men barndomsvenninnene mine setter jeg veldig høyt, og det er utrolig viktig for meg å være sammen med dem og ta del i livene deres. Vi alle er ganske så forskjellige og holder på med helt ulike ting, men det er kanskje det som er med på å gjøre denne gjengen spesiell. Dere betyr mye for meg, og jeg tror det er bra å ha noen å dele både oppturer og nedturer med.

Vi går langt tilbake i tid og har vært gjennom mye sammen. Så det kommer til å bli både trist og merkelig å ikke kunne være sammen med dere når jeg vil. Ja, dere er jo bare en satellittsamtale unna, men det er ikke helt det samme. Jeg kommer til å savne dere masse, og jeg gleder meg allerede til å se dere i april! ♥