Posten skal frem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er det på tide å stresse litt! Fant ut at jeg kun får ha med meg 25kg med bagasje på flyet, alt over det må sendes i posten til Jan Mayen. Det er jo litt rart at jeg må sende resten av bagasjen med posten i og med at posten til Jan Mayen skal med samme Herculesfly som meg! Men det er nok ikke så mye å gjøre med det, regler er regler og de er vel til for å følges.

Lørdag for over en uke siden leverte jeg nesten alt av bagasje hos Rema 1000, dessverre har det seg slik at posten har klart å miste bagasjen min. Da snakker vi om all vinterbekledning, superundertøy, ullundertøy, luer og votter, alt! Herculesflyet mitt flyr i morgen, og jeg er 100% sikker på at bagasjen ikke kommer til å være på samme fly som meg!

Heldigvis går det et Herculesfly til om en uke, og da krysser jeg fingre og alle ledd for at mine to kolli kommer med!

Skjermbilde 2015-09-23 kl. 13.26.28

Jeg har ringt posten opp og ned, og ingenting skjer. Dette er veldig frustrerende, da jeg bare har med meg t-skjorter, undertøy, penklær og bukser på flyet. Det kommer til å bli noen kalde måneder uten vinterbeklendning i et arktisk område.

Takk posten og takk damen på Rema 1000 som klarte å legge inn feil adresse i datasystemet til tross for at jeg sa hvor viktig det var at bagasjen måtte frem.