Swatch fra Swiss

Det er mye som skal fikses og kjøpes inn før avreise til Jan Mayen, og jeg burde vel egentlig være litt mer stresset enn det jeg er per dags dato. Men jeg nyter for tiden veldig lange morgener i sengen og sene frokoster, føler meg vel relativt avslappet og glad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo så mye annet jeg har lyst til å gjøre enn å pakke, men nå har jeg i det små begynt å planlegge hvilke turer jeg skal begi meg utpå når jeg ankommer øya. Mitt største turmål er å bestige Beerengberg som er det stedet på øya som ligger høyest over vannoverflaten med sine 2277 moh. Beerengberg er ikke bare en høy topp, men også den nordligste liggende aktive vulkanen over havoverflaten. Hvis jeg får gjennomført denne turen kommer det til å bli en spektakulær tur som ikke så mange har mulighet til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går fikk jeg en supersøt klokke fra Swiss, den er hvit, blå og gull. utseendemessig synes jeg den har et litt sånn teknisk preg over seg da man kan se tannhjulene og noen av de elektriske komponentene. Passer perfekt til mitt ingeniørhåndledd, denne skal med til Jan Mayen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA