Sykkeltur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter bare å ha vært inne på stasjonen og jobbet siden ankomst, kjente jeg på kroppen at det var på tide med litt frisk luft. De siste dagene har det bare vært skyer, tåke og litt regn innimellom, men i går lettet skylaget og vi kunne endelig se blå himmel. Så da jeg var ferdig på vakt bar det strake veien ut for å få med seg solnedgangen.

Tro det eller ei, men de har faktisk sykler her. Helt fantastisk å bare sette seg på sykkelen å sykle bortover. Det eneste negative er jo at det til tider kan være vel så forblåst her oppe, med havet som nærmeste nabo. Så det er viktig å kle seg godt uansett om du bare skal en liten tur ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg har jobbet store deler av tiden har jeg ikke fått muligheten til å se så mye av øya enda, men det lille jeg har sett har vært over alle forventinger. For et sted, og når skyene er borte er det kjempefine farger her. Beerenberg titter frem på bildene, som er øyas høyeste topp.

Det er litt vanskelig å forklare, men når jeg er ute går det en skikkelig wow-følelse gjennom hele meg. Denne øya er helt spesiell og jeg skal nyte hvert sekund jeg er her oppe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA