Topptur i Vesterålen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det jo egentlig kurs jeg er på her i Vesterålen, men det er viktig å nyte naturen og godværet som har vært her nordpå. Ryktene sier at hele Østlandet har regnet bort. Vi har i hvert fall vært så heldige å få kommet oss ut på tur to dager nå.

Å komme seg opp på en topp eller bare ut på tur er veldig deilig, og jeg trives så godt med det. Jeg føler vel at det er da jeg kan slappe helt av, la tankene sveve avgårde og bare nyte stillheten rundt meg. Det er kanskje en form for terapi, og folk rundt meg sier at jeg må bli flinkere til å stresse ned og slappe av. Da passet det vel bra med litt terapi når Vesterålen viser seg fra sitt beste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble to topper på oss, den første turen gikk opp til Vetten som er en av de nærmeste toppene til stasjonen. Den andre toppen var noe lengre unna med ca en 20 minutters kjøring. Det var strålende sol og fantastisk utsikt begge dager, men det gikk opp for meg på turene at formen er elendig. Jeg kan rett og slett ikke huske at jeg har vært i så dårlig form noen gang. Noe som betyr at jeg må begynne å trene på Jan Mayen hvis jeg skal nå målet mitt om å bestige Beerenberg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA