Dekktrekking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I og med at jeg bor på en liten øy, er det fortsatt viktig å holde formen. Eller i mitt tilfellet å trene opp kroppen, for det ble ikke mye trening under bacheloroppgaveskrivingen forrige semester. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å gå på tur i fjellene, men det er ikke alltid været tilsier det. Så det siste innen treningsfronten på Jan Mayen er dekktrekking.

Dekktrening er rett og slett bare å trekke et eller flere bildekk etter seg så langt man gidder. De to siste øktene har forholdsvis blitt på 6km og 7km, prøver å gå så mye som mulig på stranden for å få ekstra motstand. Litt kjedelig kan det jo bli i lengden, så jeg prøvde å variere litt med å jogge med dekket hengende på slep, det er både tungt og litt ubehagelig, men alt går an. I dag blir det nok bare en økt inne i treningsrommet, litt styrketrening må man jo også ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA