Hyttetur til Vera

I helgen var jeg på hyttetur til Vera, som er en av ni(?) hytter som står til vår disposisjon. Hyttene kan vi bruke når som helst, året rundt. Den hytta jeg var på, Vera var relativt liten. Hvor selve hytta bestod av en inngang og et rom som inneholdt kjøkken og to sengekøyer, men en utrolig koselig og liten hytte.

Nesten alt som ligger på strendene er skyldt i land av bølger og uvær. Mye av tømmeret kommer fra Island, så jeg tipper at det sikkert skjuler seg noen skatter blant alt tømmeret!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vera ligger slik til at man må gå hele veien. På veien bort til hytta blåste det så mye at jeg på et tidspunkt tenkte at vi kanskje burde snu. Man gikk bokstavelig talt et skritt frem og to tilbake. Men vi kom frem til slutt, og vi fikk lagd oss en skikkelig god middag utpå kvelden. På natten gikk vi ut for å titte på stjernehimmelen, men tror du ikke at jeg fant litt nordlys også!

Det er så flott å være her, så fint lys, fin natur, nydelig stjernehimmel og ikke minst nordlys. Rart å tenke på at jeg nesten har vært her en måned allerede for tiden har gått så fort.

Dagen etter dro vi innom Tåhetta som er en topp, og Olsbu som er en liten bu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en kjempefin hyttetur og gåtur, til tross for den sterke vinden vi hadde på vei bort. Jeg er helt betatt av denne øya, og jeg gleder meg masse til de neste turene!