Masteklatring og beltevognkjøring

Nå føler jeg det er en evighet siden jeg har kommet med noen oppdateringer. Det er ikke fordi det ikke har skjedd noe her oppe, men fordi jeg føler at tiden bare flyr fra meg.

Før jeg reiste opp hadde jeg satt opp en plan over alle de tingene jeg ville gjøre. På listen min stod det gå tur, trene, gjøre fysikk, matematikk, lære litt arabisk, lese diverse bøker og programmere på arduinoen min for utenom alle arbeidsoppgavene mine da. Det eneste jeg har gjennomført og holder på med er jobb, trene og gå tur.

Uansett, denne uken har bestått av litt jobb i masten, som innebærer masteklatring. Det er jo veldig gøy, men uheldigvis var det bare en av de små mastene vi skulle jobbe i. Vi skulle gjøre noe så kult som å skifte en lyspære som hadde tatt kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også fått min første tur i en beltevogn, minnet litt om å sitte i en båt. Det gikk tregt, var humpete, men veldig artig! Turen gikk opp til Danielssenkrateret, hvor vi holder på med litt vedlikeholdsarbeid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA