Sykkeltur til Ulla

Rettelse fra forrige innlegg: Drivtømmeret kommer ikke fra Island, men fra Sibir i Russland!

I går var Ragnar og jeg på en liten sykkeltur bort til Ulla, som er en av de andre hyttene her på øya. Sykkelturen tok litt over to timer bort med varierende føret. Alt i fra grusvei, vei med mye sand til vei med mye sand og snø. Jeg skal ærlig innrømme at det faktisk til tider var litt tungt å sykle i snø/sand. Men det ble en fin liten treningsøkt for meg (Ragnar er dessverre en del sprekere enn meg, så for han ble det en rolig tur). En liten lunsj på Ulla før vi syklet tilbake til stasjonen, som også tok rundt to timer. Vi hadde fantastisk vær og det var tilnærmende vindstille på store deler turen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sommer var det en gjeng fra ingeniørbataljonen som jobbet en ukes tid her på Jan Mayen for å lage vei. Veien er helt topp å sykle på, så tusen takk gutter! Har prestert å ikke ta bilde av denne fantastiske veien, men et bilde av en annen del av veien som ikke er så fantastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA