Tur til Maria Musch

Denne helgen har jeg igjen jobb helg, så nå har jeg vasket hele E-avdelingen, støvsuget, skrubbet gulv og vasket do! Litt vasking igjen på planen, men det tar jeg i morgen. Utenfor er det stiv kuling fra nord, så da er det like så godt å holde seg innendørs (sjekk ut: @siljeagnes).

Men i går hadde jeg kveldsvakt, brukte derfor formiddagen på å gå tur sammen med Tor Henrik, Iris og hundene Storm og Kuling. Vi hadde en kjempefin tur til en bukt som heter Maria Musch. Veien dit gikk over toppene Kota og Pjusken og videre ned til Maria Musch. På veien hjem gikk vi innom toppen(e) som heter Pukkelryggen. Vi var så heldige med været, helt vindstille, og noen minusgrader som gjorde det slik at mosen ikke var så tung å gå i, perfekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA