Jan Mayen <3

IMG_0966

Jeg har vært ekstremt dårlig til å komme med oppdateringer de siste ukene, og det beklager jeg for. Her ute i ishavet lever jeg på en måte i min egen lille boble. Timene, dagene, ukene bare forsvinner, og det er litt skummelt at tiden kan gå så fort. I utgangspunktet tenkte jeg vel egentlig at det kom til å bli noen lange 6 måneder uten familie og venner, men jeg tror ikke det stemmer. Jeg jobber og bor sammen med 17 andre fantastiske mennesker. Hvor alle har vær sin oppgave slik at samfunnet Jan Mayen skal gå rundt.

Det er en fin blanding av mennesker her, og mange av dem ville jeg nok mest sannsynligvis ikke blitt kjent med hvis jeg ikke hadde vært her. Men jeg føler meg utrolig heldig som har fått denne muligheten, og jeg synes vi er en flott gjeng som er her ute nå. Jeg savner jo selvfølgelig dere på fastland og til tider veldig mye, men jeg er innstilt på at jeg skal være ute på denne øde øya i seks måneder tilsammen. For å kunne klare det må man nesten bare fokusere på det som skjer her. Jeg kan ikke gå rundt å tenke på alt jeg går glipp av på fastland, det kan man jo fort bli litt deprimert av. Så min måte å takle ”isolasjonen på” er å pakke dere alle ned i en liten eske og ta dere frem en gang inniblant.

Eller så har jeg nå kommet inn i mine rutiner, og dagene mine blir som regel planlagt ut i fra når måltidene blir servert. Vi har jo tre fantastiske kokker her som lager nydelig mat ut i fra ingenting. Jeg har begynt å savne tomat, agurk, salat, ting man rett og slett bare tar forgitt på fastland. Det merkes at det kommer et forskyningsfly i starten av desember, det begynner å bli tomt på kjøkkenet. Rasjonering av egg, kaffe og majones er allerede i gang.

Vil også minne om at hvis noen vil sende noen hilsner opp til Jan Mayen må dette senest med posten senest 26. November, eller så kommer det med neste fly, og det lander ikke før i starten av februar 2016.

Adresse
[Navn]
Feltspost 8099
0018 Oslo

Jeg håper dere alle har det bra ♥