Jentetur til Frydenlund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har helt glemt å fortelle om hytteturen vår til Frydenlund forleden helg. Det var tur for alle jentene som bor på Jan Mayen, og det er jo i utgangspunktet ikke så veldig mange, men vi er en fin jentegjeng på sju jenter.

Jeg er veldig fornøyd med alle jentene som bor her oppe, og i hvert fall jeg føler at jeg kommer godt overens med alle. Linn, Anja og megselv er blant de yngste på øya. Eller så har vi en god blanding med en i 30 årene (Iris), og tre i 40 årene (Hilde, May-Lin og Gunn-Merete).

Vi er ganske så forskjellige, de andre jobber som kokk, sykepleier og hos meteorologisk institutt. Jeg er den eneste ingeniøren, men det gjør meg faktisk ingenting. Det er kjempefint å bli kjent med mennesker som holder på med andre ting enn det jeg gjør. Og jentene her oppe er ganske så unike med bein i nesa, så vet dere det.

Men tilbake til hytteturen så var den kjempekoselig, vi hygget oss masse med mye snakk, vin, ost og kjeks. Det er litt rart å tenke på at nesten all maten vi har her oppe har gått ut på dato, så jeg mener det å spise ost som i utgangspunktet er lagd for å spises muggen går nesten greit. Men at den attpåtil gikk ut for en måned siden gjør at jeg rynker litt på nesa før jeg svelger den. Men sånn er det å bo ute på Ishavet, her spiser vi mat som gikk ut for lenge siden, vi går rundt med parkdress, og til frokost har man somregel sagt hei til alle innbyggerne som bor på øya! Jeg liker Jan Mayen livet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA