Døgnåpent i Krambua

Da har jeg vært på juleshopping i Jan Mayens eneste butikk, Krambua! Krambua er en relativt liten butikk hvor man kan kjøpe alt i fra Devoldprodukter til shampoo og røyk. Jeg har kjøpt noe superundertøy her, og m-sjokolade som gikk ut på dato i fjor. Ja, magen min har blitt ganske så herdet etter å ha konsumert så store mengder av mat som har gått ut på dato.

Sykepleieren som også jobber deltid i Krambua, holdt døgnåpent for oss som bor her. Jeg tror vi alle var ferdig med å shoppe etter 5 minutter, for det er faktisk ikke så mye spennende man kan kjøpe. Men noen tradisjoner må vi jo ta med oss fra fastland, som døgnåpent i juletiden. Heldigvis var det servering av gløgg og pepperkaker på utsiden av butikken, så da var det greit å ta turen innom.

Så nå min kjære familie, jeg håper dere gleder dere masse til å åpne opp julepresangene fra meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA