Dress code

Før jeg reiste opp til Jan Mayen lurte jeg veldig på hvordan man gikk kledd. Jeg mener, langt ute på ishavet, er det noen som bryr seg om hva man har på seg? Svaret er vel nei, her går folk rundt med hva som helst og det er jo i utgangspunktet ekstremt behagelig. Så jeg går med akkurat det jeg vil, som er veldig ulikt meg.

På fastland ville jeg nok mest sannsynligvis tenkt meg om to ganger og sett meg selv i speilet tre, før jeg løp ut døren, men her gjør jeg ikke det. Alt er så enkelt. Føler jeg for å se ut som en dass den ene dagen gjør jeg det, og føler jeg for å pynte meg den andre så gjør jeg også det. Mye mulig de andre bryr seg, men jeg kjenner på meg selv at jeg faktisk ikke bryr meg. Hva har skjedd med meg, har jeg fått for mye havluft?

Nå jobber jeg jo både ute og inne, på dagtid og på kveldstid, så alt til sin tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

IMG_1068-35IMG_1067-35IMG_1071-35IMG_1072-35