Forsyninger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig kom juleflyet med nye matforsyninger til Jan Mayen, og jeg fikk besøk av kjæresten min! Det var skikkelig rart å få besøk, nå har jeg jo blitt vant til å bare omgås 17 forskjellige mennesker + to hunder. Det er ikke så mye stress og bråk på stasjonen til vanlig, men med Herculesen fikk vi jo en fordobling av mennesker her på øya, og det var rart. Det krydde av folk overalt, men veldig artig å se nye ansikter etter to måneder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har det vært en blanding mellom stiv og sterk kuling (vind på 18 m/s) sammen med snø, og jeg trodde bokstavelig talt at flyet ikke klarte å lande. Så da jeg stod på flyplassen og så på denne Hercurlesen vaie i vinden var jeg litt bekymret, men gleden var stor da flyet kom seg ned på bakken. Dessverre ble bakkeoppholdet noe kortere enn ønsket, så jeg fikk besøk av Vegard i ca 3 timer. Det var altfor kort, jeg mener, hva rekker man på 3 timer når man aldri har vært på øya før. Nå er jo Vegard ingeniør sånn som meg, så da måtte jeg jo vise han det aller viktigste, og det er jo LORAN-C (navigasjonssystem). Haha, litt nerdete må man jo også være!

Vegard hadde også med seg masse gaver fra fastland, og det var superkoselig. Klarer nesten ikke vente med å pakke opp julegavene. Og mammaen min har vært så snill og lagd julegavepakke til meg. Familien min altså, i mine øyne er de best <3