God jul fra Jan Mayen

Da vil jeg ønske alle en riktig god jul fra Jan Mayen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen startet med et par timer med jobb, da det var et lite problem på det ene systemet som gjorde at vi måtte rykke ut i stormen (ja, det er litt forblåst på denne øya nå). Så da var det bare å slenge på seg litt klær og ta beltevognen bort for å fikse noen greier. Heldigvis fikk vi orden på problemet relativt raskt, så i dag har jeg kost meg med god mat, litt tv titting, sosialt samvær og gaver (har ikke åpnet alle gavene enda, men kjenner det klør i fingertuppene).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7941-23

Snart er det julemiddag med pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker (som er min absolutte favoritt) og alt det andre som hører med. Jeg håper dere alle får en superfin jul, og at dere koser dere litt ekstra i julen. Mange varme klemmer sendes fra denne øya!