Jul i Olonkinbyen

Da har vi endelig pyntet til jul, og juletreet (som vi har fått importert fra fastland) er oppe både i salongen og nede på E-avdelingen (det på E er av plastikk fantastic)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han som sitter å ser på meg pynte treet er sjefen min, Erik (jeg kaller han Lubbis eller Lubbe). Han er en skikkelig grei sjef, og jeg er heldig som jobber sammen med så mange dyktige mennesker (Tor Henrik og Tomas).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette blir min første jul uten familie og venner, så jeg er veldig spent på hvordan denne julen blir. Nå er jo vi på Jan Mayen på en måte en stor glad familie, så da kan man si at jeg nesten er sammen med familien min! Men jeg må jo ærlig innrømme at det stikker litt i hjertet når jeg hører om alle adventsmiddagene som er hjemme, og de tradisjonene jeg går glipp av. Jeg merker på kropp og sjel at det er lenge siden jeg har sett de på fastland nå, mulig mørketiden har tatt meg. Uansett så savner jeg dere alle, men det er ikke lenge til jeg ser dere igjen. Det blir i hvert fall ekstra stas og åpne opp julegavene fra dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nå er det ikke slik at jeg gruer meg til jul, på ingen måte. Folkene her oppe er helt fantastiske, så jeg gleder meg litt til alt vi skal igjennom i både
julen og romjulen.