Julebord

Da har vi hatt et fantastisk julebord, hvor vi alle pyntet oss litt ekstra. For når man bor og jobber på samme sted er det ikke alltid man gidder å kle seg like pent som man kanskje ville gjort på fastland. Her går jeg som regel i joggebukse (noe kjæresten min har sett meg i en eller to ganger) eller turklær. Om formen tilsier det så slenger jeg muligens på meg en olabukse og en Devold genser eller hvis jeg er helt crazy, noe enda finere enn det igjen. Men de få gangene vi pynter oss skikkelig er faktisk litt ekstra stas. Jenter med finkjolen på og gutta med dress, det er ganske fint!

Kokkene hadde stelt i stand nydelig pinnekjøtt, medisterkaker og stek til middag. Jeg fikk ansvar for at alle hadde noe i glasset til enhver tid, og har jeg ansvar for noe så tar jeg jobben alvorlig! Ingen glass fikk gå usett forbi når jeg gikk rundt med akevitten. Det var en super fest! På bilde er jeg sammen med Erik som jobber på metten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA