Pakket og klar for nye eventyr

Da er all bagasjen pakket, og utstyr og klær for et halvt år er “nøye” plukket ut. Jeg syntes det var vanskelig sist gang jeg pakket til Jan Mayen, men det viste seg å være like vanskelig denne gangen også. Jeg har helt sikkert pakket med meg alt for mye, men men.

I dag har jeg vært på team buildingkurs på Gardermoen med de andre jeg skal jobbe og bo sammen med. Det var spennende og endelig hilse på de 17 andre. Tenk, dette skal på en måte fungere som min “familie” og mine venner de neste 6 månedene. Men etter en lang dag sammen med de andre ser dette veldig lovende ut, og jeg gleder meg til å komme meg opp på øya nå.

En annen hyggelig overraskelse er at jeg har fått stilling som avdelingsingeniør eller sjefstekniker, det er jo utrolig gøy. Gruer meg litt til dette store ansvaret, men jeg skal prøve og ikke skuffe.

Så da er det bare å krysse fingrene for at Herculesen letter og lander i morgen, og da forhåpentligvis på Jan Mayen.