Bursdagsfeiring

I helgen har det skjedd litt forskjellig her på øya. På fredag hadde jeg en veldig fin bursdag. Det startet med at Høvdingen flagget for meg ute på gårdsplassen, Viggo (sjefen min) hadde skrevet en bursdagshilsen til meg på Speakers Corner (informasjonstavla), Mona (DOCA) hadde funnet frem et lite flagg og satt på bordplassen min. Jeg må si det var utrolig koselig å fylle år her oppe når man blir møtt med smil og klemmer fra alle på øya!

Eller så ble dagen brukt til å gå opp til Bikubene for å måle kabellengde, det ble arrangert brannøvelse, og vi holdt kontingentens første fredagskaffe på E!

På kvelden fikk jeg servert finnbiff til middag og “Verdens beste” til dessert. Denne middagskombinasjonen har på en måte blitt en tradisjon for meg her på ishavet, i og med at den forrige Høvdingen og jeg spiste dette for et år siden. Bursdagsfeiringen fortsatte videre ute på Flyrestauranten hvor vi grillet pølser og fikk noe attåt. Det ble en fantastisk feiring med hyggelige mennesker.

Jeg må også takke Viggo en ekstra gang for at han tok vakten min på fredag, jeg må innrømme at det var noe slitsomt å ta helgevasken fatt lørdag morgen. I dag har jeg kjørt vaffelekspressen til metten, hvor deilige nystekte vafler ble servert.

Ellers er det vind og dårlig sikt på 71 grader nord i dag.