Sterk storm (60 knop)

Forleden ettermiddag fikk jeg endelig sneket meg ut på en etterlengtet tur til Par toppane, Karl Stephan og Kanthøgda. I teorien burde jeg vel kanskje ha prioritert å pakke ut av baggene mine, og fått orden på tingene mine. Men det gjorde jeg altså ikke, så på rommet mitt (som forresten er det samme som sist) står det esker, turutstyr og bagasje overalt. Så muligens jeg må sette av litt tid denne uken, sånn at jeg faktisk får orden på tingene mine før jeg skal reise ned igjen.

Eller så har vi offisielt tatt over ”øya” etter gammel kontingent. Dette ble markert med en fin seremoni utendørs, dog litt kaldt. Etterpå ble det servert deilig middag og bløtkake til dessert. Tror det er første gangen jeg har fått riskrem i bløtkaka i stedet for krem, men det fungerte det også.

I dag har det vært skikkelig ruskevær her på Jan Mayen med opp til 60 knop i vindkastene som tilsvarer sterk storm. Det er ikke bare bare å leve på en slik forblåst øy. Det var faktisk så dårlig vær at den ene MF masta falt ned, og det sier jo litt. I morgen er det forventet fly, så jeg krysser fingrene for at det går bra.